Life is what you make it








Lev här och nu mina bästa, man vet aldrig vad morgondagen väntar.
Outfit bilderna ovan är från gårdagen, hann inte ta mig en runda i city för nya gobitar, spenderade istället dagen med en god vän. Ska snart ta upp lite random streetstyles och lite events som varit. Välkomna tillbaka för att se vad jag kommer bjussa på härnäst.


Fashion Report Styled by Rachel Zoe‏










Lindex vår kampanj är stylad av stylisten och moderedaktören Rachel Zoe.
Här har hon valt sina favoriter från vårkampanjen och kombinerat dem i en serie unika outfits.
Ta en titt vettja;)


Work all day to party all night





Okey off to work ! Haha så skulle inlägget inledas om bilderna togs idag, men nejnej dessa togs i lördags innan jag skulle iväg till mitt goa jobb. Oh ja ni kommer till en början få lite sådana här random inlägg/bilder med tanke på att jag nu börjat blogga på riktigt. Men de kommer sitta, framöver, I promise.

En händelse värd att nämna är att idag 26/4-2011 lanserade HM sin 4:de Fashion Against Aids-kollektion. En unisex-kollektion där 25% av försäljningspriset går till HIV/AIDS-förebyggande projekt. Spana in kläderna och inspireras av artisterna som stödjer projektet. Kollektionen finns i utvalda butiker och på nätet!
Mer info om denna kollektion och bl.a. Lindexs nya designer sammarbete kommer jag ta upp i bloggen..


I live, to be model thin Dress me, I´m your mannequin





Hello alla goa läsare, välkomnar er alla än en gång till min blogg!
Det är mycket man skulle vilja dela med sig vid en sådan här snabb introduktion men jag låter istället mina bilder säga sitt.
Klicka er in här om ni vill vara uppdaterade om vad som händer i sköna lilla staden Norrköping och modevärlden utöver den, för som sagt när det gäller mode, kläder, trender, shopping och mer därtill kommer jag ha en massa goa åsikter om, så välkomnna in i Stefanistas värld !


the picture says it all.


RSS 2.0